lördag 22 oktober 2011

The Poor Kids Do It Every Day.

Senaste Ringer avsnittet, S01E06 dårå. JASON DOHRING ÄR HÄR. Det var dem finaste stunderna i avsnittet. åhåhååh så fint att se han igen. Mysig karaktär som public school teacher har han med. Verkar så snäll och genomgod. Ge mig mer Mr. C! Det var ett spännande avsnitt det här med Gemma med. Henry verkar vara oskyldig, bra för gillar honom för mycket. Men mycket dumt gjort av honom.. Är det Siobhan som är bakom?  Vad har hon för gameplans egentligen? Vilken mess det har blivit. Och jag vill ha svar på allt!

4 kommentarer:

Malin sa...

sv: jag tycker serien är ganska b och jag är besviken på den, eftersom storyn är bra men utförandet sådär. Jag har även väldigt svårt för Sarah Michelle Gellar haha.. Så tror jag bara ser de här säsongen klart!
Tyckte inte det fanns så mycket att säga om läraren ;)

malin sa...

Ja, väldigt såpig och jag tror inte jag gillar det. Hahah hur kan man inte ha svårt för SMG? Tänker jag...
Jag har sett Buffy lite då och då när det gått på tv, inget jag tyckt om. Känns übertöntigt och tycker det är en av de sämsta serier som någonsin gjorts (den och Smallville) haha.. Hade även svårt för SMG i Jag vet vad du gjorde förra sommaren.. ;)

Hahah, ja det var han kanske. Men de som läser inläggen om serierna, ser själv serierna. Så skippade den biten, kändes inte lika relevant ;)

Malin sa...

sv: hahaha... klart jag har sett SJunde himlen. Och nej, såklart den inte är bättre än Buffy. Men Buffy är verkligen inte bra. Den är jättetöntig. Det tyckte jag med om VD egentligen, i början. Men blev övertalad av att hålla mig kvar, så började gilla den sen. Men det var också när de inte hade så mycket high school-perspektiv som jag började gilla serien. Jag gillar inte ungdomsserier egentligen. Gillade det när jag var liten men inte nu.. :)

Nej, har inte sett Veronica Mars. Har inte varit intresserad men får se hur jag ska göra med det. Finns så mycket som börjar nu! Min favoritserie är snarare Dexter ;)

petra sa...

Malin borde sluta upp med sina fasoner och se Veronica Mars & Buffy.

sv: Asså jag älskar verkligen Ringer, jag verkar vara den enda som är riktigt fast. Visst är den lite såpig, men gillar det ändå. Bara det är spännande och dramatiskt så varför inte:)

Haha nej han ska inte va med Bridget! Hon ska vara med Andrew. Han kan vara med någon vi inte sett än, som kommer in snart haha. Tror att Juliet kommer bli kär i honom men han kommer inte besvara det. Eller iofs det är såpigt, det kommer bli en romans ;)