onsdag 12 oktober 2011

El skool.

Hallå där!

Nu sitter jag själv i min och Moas nya lägenhet. Hon är borta på nåt skolgrejs idag och jag har tur att vara ledig idag så jag kan gå på min tredje inspelning av Vem Kan Slå Filip och Fredrik?, happy! Det har passat in rätt bra med mitt skolschema fint nog. Var imåndags då jag inte kunde gå för hade skola. Och så fick jag ju inte biljetter till helgdagarna för då hann det bli fullt synd nog. Skulle väldigt gärna vilja gå på lördag som är den sista inspelningen.

Annars då i skolan? Inte skrivit så mycket om det dem senaste veckorna. Kanske finns någon som är intresserad av det, skulle gissa på farmor och Miss Sandelin. Började en ny kurs i måndags förra veckan som heter Barn i natur och kultur. Har varit ute mycket på föreläsningarna och mesta dels lekt. Hade också en föreläsning förra torsdagen tillsammans med distansarna så hade Högskolan i Gävle goes SBCC-dag med Tina. Igår var vi ute i ett trädmuesum som det så fint kallades. Jag skulle däremot kalla det park. Det var riktigt jävligt, kallt och tråkigt. Har lärt mig att det finns hur många olika gransorter som helst och om träd som heter Lind som har blad som ser ut som hjärtan. Läraren är rätt rolig som är så trädnördig. Lite kul när han frågade om vi visste vad det här vad för träd och jag såg en skylt och sa att det var bok och hade rätt höhö. Fast jag erkände mitt tillvägagångsätt sen. Nästa gång ska vi lära om stenar. Jag och Mia som också är deltidspendlare som jag nyblivet är  frågade om vi fick byta grupp och köra detta på förmiddagen istället vilket vi fick vilket gjorde att vi kom hem lite tidigare.

OCH JAG LYCKADES TA MIG HELA VÄGEN HEM! 
Jag är stolt.

4 kommentarer:

Maria sa...

Yes! Jag är mycket intresserad av att höra om skolan. Det är ju perfekt att du lärt dig om träd för det vill jag lära mig om, kan typ inget. Så då vet du vad vi ska prata om nästa gång ;)

Emma sa...

Jag är faktiskt också intresserad av att höra om din skola :D Det verkar kul!

farmor sa...

är också intresserad!

Hanna sa...

haha vad braa. då kommer det en hel drös med skoolinlägg!