torsdag 11 november 2010

That don't believe in me.

Jag tänkte ladda upp mera bilder från helgen, any luck nah.
Igårkväll funkade Stephen hur bra som helst. Idag, ja det har tagit mig säkert en kvart att skriva dem här två meningarna.
Men jag träffade på Johnny igår när jag skulle till mamma. Han ska försöka fixa Stephen.
Träffade också på Lova och Nino. Dem två har jag saknat.

Tror ni jag kom tomhänt hem från mamma då? Nixpix haha. I tisdags när jag var där och blev bjuden på mat fick jag även med mig en matlåda med en annan maträtt med mig hem. Och igår kom jag hem med två tidningar, plättar och sylt.

Nu tittar jag på hockey. Sverige spelar. Niklas Wikegård är bra. Och rolig när han gömmer godis. Jag har prata med han en gång. Byt bild, låter smart faktiskt. Rikard Wallin är där också. Han är med bra.

När matchen är slut tänker jag borsta tänderna och lägga mig i min bäddsoffa och gosa ner mig framför lite Veronia Mars.

Sov lite dåligt inatt, fem timmar kanske. Om jag har tur. Hade svårt att sova. Inte hjälpte det att jag var nervös heller. Men jag har inte varit så jättetrött under dagen. Men helt plötsligt kom det för en stund sen.

Idag jobbade jag för första gången sedan aug 08. haha. På dagis. Nervöst men riktigt roligt. Barn är roliga! En unge ropade Hanna hela tiden efter han frågat vad jag heter :) 12-15.30 jobbade jag idag. Sen gick jag på promenix i 45 minuter. Och när jag kom hem städade jag faktiskt lite.

Jag bjuder på några länkar.
(som jag själv vill spara..)
vimeo, film, Fredlipgrej, Buffygrej, Buffygrej, Lostartikel, SBIFF, lens, Lars Erikssongrej, screenwriting 1

Imorgon blir det hockeyträning igen. Jag längtar.

Inga kommentarer: