onsdag 3 november 2010

From the bible of none of the above.

Jag älskar att ha snabbt internet igen ♥ Det är så många dörrar som har uppnat upp sig.
Jag kan nu läsa alla mina bloggar normalt, titta på Youtubevidoesar en hel kväll, lyssna på The Libertines på Spotify, titta på alla bilder som läggs upp på Fejjan och fortsätta se alla serier som jag inte haft fortsättning på.
Man behöver inte mycket mer än lite snabbt internet.

Ihelgen som var blev det lite barnvaktande. Drack cola och tittade på Vänner med syster i torsdags och sen sov jag över där. Dock vaknade jag ungefär en gång i timmen av att hennes poltergeist tv startades av sig själv. Turades om att gå upp och stänga av den, tänkte inte riktigt på att dra ut sladden.

På fredagen for syster till jobbet och jag, Lova och Nino lämnades helt för oss själva. Vi tittade massa tv, fick besök av Lb, gick till Ica och köpte tuggumi, lekte lite ute, käkade falig korv bland annat. Roligt hade jag. På kvällen innan dem skulle sova sa Nino "jag om moster mest. Och jag tycker om Lova mest med" :):) På lördagen vid två kom farmor och Janne och hämtade dem. Jag somnade i soffan vid åtta på kvällen och vaknade inte fören elva dagen efter. Lite slut kanske.
"Nino välj kläder annars gör jag det åt dig!" - Lova som gillar att välja ut outfits :D

I söndags efter dem där 15 timmars sömn ringde Lb och frågade om jag ville komma hem till honom och mamma och käka tacos. Det tackar men inte nej till. Det var där jag beställde snabbt internet. Efter några timmar kom Moa och hämtade mig och vi gick ut på en timmes promenad. Sen blev det snack och Gilmore Girls hemma hos mig.

I måndags diskade jag och fixade lite här hemma. Mot sextiden kom syster, Lova och Nino och hämtade mig. Vi köpte pizza och åkte hem till dem och käkade och tittade på Bolli. Sov över där och igår var jag barnvakt till klockan elva när Johnny kom och hämtade dem för Lova skulle till sjukhuset. Jag gick en sväng till Bibblan och Ica och sen hem. Lagade tacos och tittade på dem två sista avsnitten av Gilmore Girls säsong 1. Sen somnade jag på soffan ;) Vaknade vid fem och tänkte byta om och dra ner på träning. Men fick ett sms av Chrille som undrade om jag skulle komma och träna. Tittade när vi hade is och det var visst fem över fem och inte tjugo över sex som jag trodde. Gick hemifrån ungefär fem över och var på is kvart över. Ganska duktigt av mig måste jag säga. Tummen upp! Så hann träna ändå, synd för Mathilda bara som gjorde illa sig. "Det syns ju  inget.." - Mathilda besviket efter hon tagit av sig sin skridsko.

Inga kommentarer: