tisdag 23 november 2010

And there's nothing wrong with me.

Är nyduschat, har borstat tänderna, har en ny pyamas, sängen är renbäddad och där är jag med min bästa dator Stephen. Lyssnar på bra musik och snart kika lite SVT play.

I lördags när vi kom till Hoffe igen följde Moa med mig hem. Hade en riktigt mysig svenskafton. Kikade på filmerna Den Bästa Sommaren (Uffe & Kjelle, det finns inget ord för deras genialitet), Fucking Åmål (har ni tittat på filmen med kommentarer av en hyffsat ung Lukas? GÖRT. Otroligt underhållande. Jag och Moa blev väldigt överraskade.. Han lät lite väll osäker för att heta Lukas Moodysson), Heartbreak Hotel (När ska han ge sig? Det går inte. Visst ni är kära och gifta och så. Men va fan. Jag pallar inga mera Helena-Colin filmer. Förlåt.) och det otroligt mysiga programet Så Mycket Bättre. Har sett vartenda avsnitt.

Igår skulle jag ha en städdag. Tilllåt mig, HAHA. Men faktiskt. Jag diskade. Städade i köket. Gick ut med soporna (min trasiga pall fick följa med, ahhaha).
Mamma kom och hämtade mig så åkte vi upp på Berget för Billys 21 årsdags kalas. Fick tacos. Jag gillar tacos. 1 dec åker Billy till Kenya. Riktigt coolt!

Idag tänkte jag då ha den där städdagen. Tillåt mig, HAHA. Men faktiskt. Jag tvättade. Städade lite inne på toa.
Har också träffat Moa för våran återkommande promme vid 14.30.
Och pantat och handlat.
Och käkat hamburgare, pommes och usagrädfilpluschilisåssåsen.
Och tittat VM och film.

Inga kommentarer: