torsdag 4 november 2010

As far as I can tell.

Blev en stanna inne ha pyamas på sig hela dagen igår. Fast jag var ju faktiskt ute en litenliten stund. När jag fick lasagne av syster som var på väg till hennes jobb. Moa tyckte jag skulle följa med henne och Barkhyttans idrottsförening (Moas familj plus granne :P) och bowla igår. Men var lite osäker och såg hennes sms försent också. Moa kom näst sist och coach Chrille kom sist höhö.

Det blev iaf bonde igår. (yes, jag är ikapp!) Men har aldrig tänkt och sagt så dumma saker när jag tittat på bonde som denna säsongen. Dem är så tråkiga! Tråkigaste säsongen evah! Och det vet jag för jag är ett bondefan. (jag är fortfarande kär i Karl Petter). Lb kom hit och hämtade sin keps som han glömt (som från början var min keps, men bytte den mot en tröja och ett skärp) och så spelade vi lite Kalaha.

Efter bonde blev det lite One Tree Hill säsong 6. Efter det Kanal5 i två timmar. Första avsnittet av Nikita som hade en riktigt spännande story men för dåliga skådisar och första delen av Quentin Tarantinos CSI avsnitt. Kvällen avslutades med ett Veronica Mars avsnitt. Som denna dagen även började med plus lite tacosleftoverlunch.
Funderar på att ta mig till bruket nu. Hälsa på mamma, min jacka har äntligen kommit!, handla lite och se om jag träffar Antonia som ska måla barn i Halloween fina i fejset idag. Hon tyckte jag skulle komma och hälsa på henne :D

1 kommentar:

Moa sa...

Fast det var många fler som kom. Och jag var näst sist av oss fyra som spelade på en bana. Men mycket möjligt att jag var näst sist av alla. :P