tisdag 25 maj 2010

Graduation

Det började tidigt på min graduation dag i fredags. Upp med tuppen ungefär, för folk från IBS kom hit för att foto mig. Mitt första betalda jobb som fotomodell dårå... 7.30 var jag, Eve, Linnea och Moa redo och väntade på dem. Men dem var en halv timme sena och sen satte det igång. Var inte det roligaset jag varit med om, men 1000 kr för att vara med på några kort under en timme är ganska lättförtjänta pengar. För Eve och Linnea höll det dock på i flera flera timmar. Stackrarna. Tur jag och Moa lära gå på träning för graduation. Lärde oss hur att gå och alla fick prova komma upp på scenen, haha.

Hem en stund, käkade lite mat och hade FourLocomiddag, fast Eve spädde ut min med Bacardi. Tillbaka till skolan. Ta lite mera kort för IBS i våra snygga kläder.. 
Mamma hjälper mig med hatten.
Eves och Andys poser börjar ta sig efter en dag som modell..

Vänta länge på att få börja gå och sätta sig, så länge att jag blev kissnördig och lära springa på toa. På väg ut ser jag Emma och Sandra som säger att alla redan gått. Men jag hann. Jag och Moa kom visserligen sist i kön. Och Moa berättade att dem precis börjat gå när jag kommit in i huset där toan var.
Men vi hann! Och vi hittade våra mammor bland publiken.
Jag bjuder på denna ;)
Fick en guld tassel av Linnea istället :)
Var en liten kataog på allas stolar där allas namn stod dem som skulle graduatea. Men mitt och Moas namn stod inte med. Haha! Först fick vi inget mail om info om det hela, sen ingen guld tassel och sen stod vi inte ens med. haha! Vi blev lite oroliga att dem bara hade precis rätt antal sånna där cover grejor som man fick på scenen.. Men så var det ju så klart inte. 
 
Här står jag och väntar på att få komma upp på scenen. Lappen i min hand skulle man lämna till en snubbe som läste upp vad som står på den. Namn, mayor, vad degree grej man fått och vad man ska göra härnäst. Jag kom den briljanta idéen att atta skriva mitt namn Hanna Haley Hansson för att hedra min kära Haley familj. Så både jag och Moa gjorde det :) Men Eve och Linnea hade skrikit så mycket så dem missat det, men Johan hade hört det i alla fall :D Och så skrev jag att jag skulle börja på University of Falun härnäst, haha.
Lite inspirerad av Rory var jag allt.
 höhööh.

Efter alla gjort det där ställde vi oss upp och gick genom alla människor. Lärarna gick först. Såg Curtis, höll på att skratta ihäl mig, såg DaVega dog lite till och så såg jag Stinson. alltså fy vad kul det var! Gick i genom allt folk och såg Sandra och Emma och Bieber och DaVega. Jag sa tjena broschan till honom och han skrattade som att han förstod och så tror jag han sträckte fram sin hand, hur som helst så skakade jag hand med Mr. DaVega. hoho!
Sen sprang vi  runt och pratade med folk. Som Yuri, han från Ryssland, Stephanie, Maria och Andrew. "I'm so confused right now", haha.  Träffade på Curtis igen och skakade hand med honom och tackade för en fin klass. Han sa att vi skulle skicka mail till honom och berätta om vi fortsatte med film.

Äsch, skoj var det. Det borde ni prova på!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilka underbara bilder .Jag blev ju rörd Hänna.Jag gratulerar och önskar dig all lycka. Per