måndag 3 maj 2010

3 maj - Varborg i IV

Mitt experiment gick inte så bra. Jag är inte menad för det helt enkelt. Evelina fick med mig för att fira varborg i lördags. Dem vet ju inte riktigt vad det är här, så vi frirade det själva. Fast jag var inte taggad någonstans så jag sa att jag ju väntat på det här avsnittet av Smallville (som just började på teven) väldigt länge. :P Och att jag stannade hemma för hennes skull. Hoho! Tillslut fick hon i alla fall med mig, eller var det Dennis "Smallville är inte på riktigt. Beerpong är på riktigt", jag är inte helt säker.

Vi slutade förresten vårat träningsläger i lördags med att köra en omgång riktig beerpong. Jag förlorade och fick dricka massor av den ända äckliga ölen vi hade. Men i alla fall så gjorde Evelina iordning oss och vi cyklade till Victoria house, där Dennis och Franco spelade beerpong. Jag spelade två matcher med Evelina, förlora första men den andra vann vi! Woooo! Lite snabbspel där på slutet men jag satt den och inte Franco! Till busshållsplatsen där det satt en trevlig uteliggare som berättade att han sett The Girl With The Dragon Tatoo 3 gånger på bio! Sen var lite nyfiken för han hade hört att det fanns flera böcker ellet nåt sånt och jag berättade att dem redan filmatiserats och lite om storyn. haha ganska roligt det hela om man tänker efter.. Körde massa gissa-personen-jag-tänker-på lek på bussen. Mera Hannalekar i vardagen!
Evelina på väg dit vi ska!
Glad tjej det där!
Vi kom fram till Sahars hus där Jocke var!
Andreas! :D
Franco och Dennis - sushymys!
YMCA-dans eller kram på g? :)
Fiint!
Ludde!
"jag har en låda på magen.. dudidudi.. varmkorv boogie!"
En rosa penna hittades! Måste ju säga att detta verk är vackert! Själv fick jag ett sparka slå Aik på armen.. När Jocke vaknade upp dagen efter såg han att det stod nåt med Evelina och FBK och hade väldigt svårt att gissa vart det kom ifrån! :P
Tjusigt!
HE(j)!
Målade en fin stjärna på Dennis kind med :D

Kort och gott, en fin kväll! Jag ångrar inte att jag missade vad som hände i det där Smallville avsnittet!

Inga kommentarer: