torsdag 13 maj 2010

12 may - Lite mix sådär

Jag lider av separetionsångest så det gör ont. Fyy! En del av mig vill bara att tiden ska ta slut så jag slipper känna så här och en annan del av mig vill att tiden ska stanna upp så att det aldrig tar slut. Men en del av mig vill samtidigt också komma hem till alla fina och särskillt hem och leka med Lova och Nino!
'
Jag kan meddela er att jag fortfarande ä 100 procentig på frågorna på Intro To Film classen, fick en fråga förra onsdagen och klarade den lätt (kan ju vara för jag kunde alla frågorna!) 

I onsdags fick Tina och Sandra med mig till Sharkeez, inte för att vi kom in men det var en rolig tid ändå!

I torsdags försökte jag, Moa och Evelina hitta ett ställe utan lycka men det blev en fin cykeltur! Istället hittade vi dit fredags. Blev en del beerpong spelade (fast jag inte fick spela, för Stephen tycker jag är så duktig :P men sen så vann han över mig.. Attans!) Han kan ju allt! Äsch, rätt rolig kväll som slutade HAHA, roligt. Skattfötters med Moa blev det.
Stephen och Dennis!
Mäta längd.
Beerpong!

Det blev inte riktigt filminspelning i lördags, vi planerade en massa massa istället. Om Moa hinner få sin kamera (ohonej jag är det inte det minsta avundsjuk...) så blir det nog då. Men grillade och filmnörda oss ändå, skooj.
Och resultatet av min söndag ses här:
Jag är födelsedagskalas host! ;D

Sen började sista vecka med classer. NEJ! Och nu är den slut. Jag är trött. sovis time snart!

2 kommentarer:

mor sa...

Hej förstår det känns väldigt vemodigt att lämna allt kul o spännande för att åke till sega hofors igen. Tur att du har moa att prata minnen med.Jag skicka ett sms till dig igår o sen några mail får du dem???? Här regnar det o är allmänt tråkigt. Ska titta på hockey ikväll, vm, sverige checkerna. Saknar dig men snart så är du hemma igen. kram kram

Hanna sa...

Hejsan! Yes, har fått dit sms (men har inga pengar på mobilen så kunde inte svara) och dina mail :)
Hur går det för Sverige? Här vill dem inte visa VM :( Dem mötte Kanada igår om jag fatta rätt.
Saknar dig! :)