fredag 2 september 2011

Over My Dead Body.

Idag såg jag äntligen sommarfinalen av Pretty Little Liars. Ganska spännande men lite segt med. Att dem alltid ska göra som A säger. Stå emot någon gång och berätta allt för polisen. Ja, någon annan än Garreth då. För polisen är ganska bra på sånt där. Dem kan tex spåra As sms. Men är det Garreth och Jenna som mördade Alison? För det var väll inte Alison som räddade Emily från ladan? Kändes som en dröm. Men vem var det då som räadde henne? Lite odd att hon använde gps när hon skulle till kyrkan i sin lilla stad. Hon har ju varit i kyrkan förrut. Dessutom lite odd att bröllopet ens ägde rum där. Fått för mig att Hannas pappa och hans nya familj bodde i en annan stad.

Bäst i avsnittet var att både Ezra och Caleb var tillbaka. Har saknat dem! Calebs "That's a very pretty dress.. You should know it gives you back fat." till Hannas stepsister var nog dte bästa som hänt i hela serien. Både det han sa var roligt, att han dissade stepsistern och att han användes Hannas ord. Helt underbart.

Fint att Aria ringde gråtande till Ezra som sitt enda polissamtal. Men jag förstår inte varför hon var så orolig över att Ezra inte skulle förlåta henne över hennes planerade outning av papern som Ezras ex inte skrivit själv men tänkte publicera. Ezra borde väll inte bli arg på Aria för det? Det var fint att han kom. Hoppas han stannar och inte lyssnar på Arias mamma.

Fint sätt dem använde sig av ljustet I must say. Och fina klänningar tjejerna hade på sig på bröllopet..
Nu blir det lång väntan tills fortsättningen av säsongen. Men tur kommer det ett extra avsnitt om inte allt för lång tid. Och tur har jag en ny mysterieserie i The Lying Game nu - senaste avsnittet var riktigt spännande.

Inga kommentarer: