onsdag 14 september 2011

Jag saknar dig.

Var ju kvar i Stockholm lite till efter Håkan. Lördagen ägnades med Moa och hennes småkusiner. Lite barnis ute i roliga lekparker och med en glasspaus. Blev Maxmiddag och sen bio. Blev den nya svenska filmen Jag Saknar Dig.
Den var helt okej. Sorglig. Lite sviktande skådespeleri och manus. Men folk som snyfftar högt, ni borde se den hemma! Blir så svårt för dem andra att koncentera sig på filmen när ni låter så..
Lite kasst och lite fint.
Åkte hem i söndags och gick direkt hem och hälsade på mami som kommit hem från utlandet. Fick presenter. Sweet! Winegumsen är nästan slut... Så gott! Bästa godiset just nu! Det är dagens tips det! Gick hem och pluggade lite, inte så mycket som planerat dock som det vanligtvis blir.. Måndagen var veckans ända skoldag. Första lektionen med något litet seminarium med min studiegrupp. Sen andra lektion hade vi en dramapedagog och lekte en massa. Hade en liten studiecirkel igår hemma hos Susanne. Sen dess har det mest blivit plugg och städ. Fast än är jag långt ifrån färdig, buuu. Imorgon åker jag till Stockholm, hänger med fint folk och ser min första WordFeud livematch.

Inga kommentarer: