lördag 24 september 2011

"Fröken.. Nån sån finns nog inte."

Hade den jobbigaste skolveckan denna vecka. 4 dagar i skolan, fast visserligen bara halvdagar men det hela skulle sluta med ett lässkigt seminarium. Två första classerna hade vi mycket skön lärare som vi körde random teaterlekgrejor med. Vi fick också skapa våran egna kreation med temat världens värsta förskola. Min grupp gjorde en teater. Jag fick light producera och skriva manus. Så nära filmskapande har jag inte kommit på länge. I need to get myself a mac with final cut pro på. Jag är öppen på förslag om det är någon som istället vill ge mig en. Onsdagens lektion var helt värdelös och jag som kunde ha jobbat.. Och det lässkiga seminariumet jag allt annat än såg fram emot förvandlades från

1. vara ett vanligt seminarum med ganska stor grupp där läraren bestämde lite vem som ska tala och så.
2. Till att vara ett seminarim med min studiegrupp med läraren som gick runt och lyssnade lite
3. till att vi fick bestäma place, tid och långvarighet och utan någon lärare smygandes omkring tjuvlyssnandes.

Seminariumet gick därför fint och dessutom dukade Cina som vi var hemma hos och hade det fram god frukost till oss. Fast fick lite men när jag gick på hennes något brynäsinspirerade toa.. Efter detta åkte vi till skolan för ett värdelöst informationstillfälle. We're not stupid! Slutade tidigare och jag bestämde mig för att åka med hem. Hade ju givetvis glömt kameran hemma och det kändes inge bra att åka till huvudstaden utan den. Så kom hem vid 13.05, hämtade kameran, cyklade som en tok och missade bussen.

MEEEN. Lb var hemma och snäll som han är skjutsade han mig till Sandviken där bussen till huvudstaden gick ifrån. Slutet gott allting gott.

Fast sen var det ju nån filminspelning med. Tänkte köra ett skoj här MEN JAG KAN INTE, FÖR INSPELNINGEN VAR HELT JÄKLA UNDERBAR. stay tuned.

Inga kommentarer: