tisdag 6 september 2011

Färjestad min stjärna.

Nu är det snart dags igen. Jag är taggad. Har suttit och snyftat framför någon livesändning som Elitserienplay.se har. Nya intervjuer med bland annat bästa Niklas Wikegård som intervjuare och fina gamla klipp från förra säsongen. SMGULD. Åh vad det är vackert.
Men efter smguldet i våras blev det lite sorgliga tider. Dick Axelsson slutar. Pelle Prestberg slutar. Emil Kåberg slutar. Jörgen Jönsson slutar som tränare. Kan säga att det togs hårt. Det är fortfarande hårt. Saknar dem mycket och kommer bli ännu värre när dem inte är med där på isen.
Mitt hopp tar aldrig slut om att Ledin ska komma tillbaka så jag får hoppas detsamma om Axelsson. Efter att han spelat några säsonger i NHL efter denna. Jag vill inte se han i någon annan elitserieklubb, det är för hemskt. Pelle har ju lämnat oss för Leksand tidigare, så hoppet lever ju även där. Kåberg däremot. Det känns som han kommer spela sina avslutande säsonger i Örebro nu.
Men Maria, vi borde gå och se några av Örebros hemmamatcher i vinter.
Jag kommer sakna dem.
Den 13 september drar elitserien igång igen. Den 15onde spelar Färjestad sin första match mot Skellefteå. Då kör vi. Stort hjärta. Hårt arbete.

2 kommentarer:

Maria sa...

Det borde vi absolut göra! Det får vi planera in :D

Hanna sa...

It's a plan!