söndag 25 maj 2008

Nu är vi fan inte i Svärdsjö längre

Vilken rolig helg det har varit :] Klart en av dem roligaste <3

Idag kom Mo och hennes två systrar och hämtade mig vid två. Först skjutsade vi hennes ena syster till hennes fotbollsmatch och sen skjusade hennes andra syster oss vidare till Maria. Där bokade vi äntligen resan till Paris (: GRYMT! Så den fjärde juni drar vi till Paris, det ska bli underbart roligt kan inte riktigt fatta att det är på riktigt och så snart :] Sen så ville jag och Mo äta pommesfrites i Edsken. Maria frågade sin mamma vad dem skulle äta och dem skulle äta pommesfrites så vi fick äta där istället. Det var supergott och väldigt trevligt sällskap, Sandelinarna är så roliga :) Vi tittade på två avsnitt SATC hemma oss Maria också, mer hanns inte för vi ville komma in i Schlagerhumöret genom att sjunga lite goa Schlager låtar på SingStar hemma oss mig innan ESC finalen (den andra roligaste dagen på året ;P) började. Han sjunge lite, det gör oooooooont.. Sen tittade vi på alla årets dåliga bidrag.. Eller ja och Maria eaf, Mo somnade mitt i våran ESC party ;] Gick inge bra för Sverige.. Inge bra alls.. Efter Sverige skulle ju Frankrike ha vunnit, så coola och så rolig låt. Typ den ända låt jag hört innan förutom Charlottes då, den går på radion hela tiden vilket är bra för jag gillar den. Och så kul när han körde in på scen i typ en golfbil ;D Och nu måste jag faktiskt erkänna att Björn Gustavsson var riktigt rolig. Sa allt på jätterolig engelska och var rätt seg och sa att 12 poängen går till Sverige, haha :) Så underbart!! Se och lär alla andra länder som alla ska säga "vilken bra show ni har gjort".. Det är inte ens dem som har gjort den, jätte många bakom scenen är svenskar, hoho!! Nää, idag var Björn bäst. Sen blev det ju lite GuitarHero också såklart innan Mo var tvungen att dra till bussen. Ska nog spela lite till när jag skrivit färdigt:)

Igår var roligaste dagen på länge!! :]
Först var jag på kalas hemma oss mamma. Roligt att träffa alla släktingar och gott med mammas smörgåstårta :) Lova var så söt i sin jättefina klänning och lite rädd hon blev när både Daniel, kusin Billy och hans kompis Jim var där.. Resten av familjen Westling kom nästan en timme försent men vad har vi att förvänta oss, hoho ;P Sen cyklade jag snabbt hem för Maria skulle komma och hämta mig hemma oss mig för jag glömde plånkan hemma. Nästan på en gång jag kom hem kom dem. Marias mamma skjutsade oss till tågstationen. Kul att åka tåg, det var riktigt längesen. Kom fram till Falun och Falukalaset. Ställde oss vid scenen och väntade på att Rix Fm grejen skulle börja. Anders var nog bäst, efter den där roliga tjejen som vunnit den där tävlingen "Hejsan..Sötnos" Haha, Anders fick bara köra två låtar men det där husbandet körde typ i 40 min.. Dem behövde ju inte köra så länge, dem var ju inte ens bra.. Slaktade redan dåliga låtar.. Anders hade så coolt hår!!

Såg också Sanna Nielsen, Alcasar, dem där bröderna som var med i Melodifestivalen och EMD (Fredrik är nog en aning avis nu ;P) Roligt när jag skrek "Danny" innan det hade börjat när en roddare var ute på scenen, vilka blickar, hahaha... ;D Sen när det var slut gick jag och Maria runt lite.. Ställde oss vid en vägg och så kom två Hoforsare och satte sig bredvid. Efter ett tag sa en av dem, Emma (Sara i mitt hockeylags lillasyster) typ Hannaaa. Och så pratade i lite. Trodde inte hon kände igen mig. Hon ba "det var längesen" och svarade "ja, när vi spelade innebandy" vilket var 5 års sen kanske.. Hon svarade "ja, det var så roligt". Fast jag tror jag såg henne en gång för några månader sen med Matilda LL. Men det var roligt att prata lite med henne och att hon kommer ihåg mig :) Ringde Mo för, hon var lite seg men tillslut kom hon. Och med sig hade hon mitt pass, haha. Fick hämta det utanför Mona Lisa där min mamma var. Fast hon hade lite svårt att hitta dit vi var så jag och Maria fick leta på henne. Frågade en kille med en hund om en gata och han visste vart den var, Mo sa att hon var på den gatan men sen när vi kom dit hade hon åkt vidare, haha.. Innan Mo kom förresten så käka jag och Maria langos. Så gott!! Lite langos citat:
"Fan, en sån här langos men ingen rödlök för då blir det wiiiieeeeeho" - Kille i 25 årsåldern
"Hej en västkustsallad" Paus. "Nej en västkustlangos" - Annan kille i 25 årsåldern

När vi äntligen hittade Mo gick vi runt lite och sen in på nå ställe som var på ett tak. Dansade vilt, ju vildare dessto roligare. Men den där kisen hade nog aldrig kört tumm-dansen ;) Dålig musik i Falun med tyvärr. Sen ville vi fiak på nå ställe som var uppet till klockan tre, lite svårt att hitta dit men till slut gjorde vi det med. Det blev en väldigt fin blandning för mig..

Sen försökte jag förklara hur lycklig jag känt mig när jag gått från kuren på fredag morgon. Lät så här:
"Hon säger 'Ha det så bra när man går' Man blir så glad, man blir så lycklig då. Jag gick och hoppade där och så kom Mumin där och han såg också glad ut"
Paus
"Eller jag kanske inte hoppade direkt men jag ville hoppa. Jag försökte hoppa men det var en massa folk där så det kändes konstigt"
"Det är så det ska vara, när jag hoppade där"

Sen ville Maria gå över rondellen så det gjorde vi. Men jag ville gå lite på stenarna också så vi blev kvar där ett tag. Knäppte massa kort och sprang runt. Det kom en kille och sprang lite han med. Efter ett tag kom han springandes och skrikandes tillbaka. Ville vara med på kort och sen så skulle han vara fotograf. Bästa videon blev till när han sprang runt med kameran och mo försökte jaga honom och jag och Maria kunde bara skratta, haha det var tider det ;D Sen kom det en tjej och frågade:
"Har ni sett en tjej som letar efter en mobil någonstans?"
"Nej" - Tokfrallor
"Vill du vara med på kort?" - RondellKillen
"Nej" - Okänd tjej
"Joo!" - RondellKillen och så försökte han knäppa men det blev inget

Sen såg rondellkillen några kompisar och knäppte kort på dem också. Han ville se korten så han undrade om vi hade bilddagbok, så han fick min, haha.. Sen skulle dem gå och vi skulle åt samma håll så vi gick med. När vi skulle svänga svängde dem med, haha, fast dem tänkte gå rakt först. Spelade lite fotboll med en platt burk. Jag var bäst. Jag och rondellkillen var nog i samma lag för han sa passa till mig jag i ditt lag eller nåt sånt men jag hörde det inte tyvärr så körde sola. tog i värsta mycket en gång när jag sparkade och ba är du helt jävla galen ;P Det var fyra killar. Rondellkillen, kille 2, han som kastade flaskor och hoppade högt på skyltar och han som inte sa så mycket. När vi gick vidare efter fotbollen som kille nummer 2 fuskade på genom att lyfta upp burken med händerna sa han: "Vill ni veta nåt kul? Jag sov bara fem timmar i natt", det var ju roligt och jag berättade om min förra helg att jag bara sov ca två timmar på natt. "Varför då?" "Jag jobbade" "som hora" eller nåt sånt sa han då och skojade. Jag knuffade till han på armen och han sa "aj, akta mitt ben" HAHA ;P Sen var vid framme vid bilen. Kille nummer 2 följde med och tittade lite på den. Lite innan sa han förresten: "Nu är vi fan inte i Svärdsjö längre" HAHA. Så roliga människor!! Rondellkillen tyckte vi skulle skjutsa dem till Vansbro som låg 10 mil från Stockholm och sen skulle nån annan 10 mil till, haha så roligt var det ;D

När vi åkte hem såg vi två råddjur på fel sida stängslet så ringde till polisen två gånger. Maria en och jag en. Hoppas dem hjälpte dem!!

Som sagt rolig helg!! <3

3 kommentarer:

Anonym sa...

Paris, Baby!!!

Anonym sa...

Jag vet att du gillar mig, innerst inne ;)

Anonym sa...

Den kvällen glömmer man aldrig <3