torsdag 29 juli 2010

Trubadur och Hoforsrocken.

Det var en väldans rolig helg måste jag säga. Richard och Maria är fina roliga männikor dem! I fredags satt vi först hemma hos mamma en stund och lyssnade på låtar där det låter som dem sjunger nåt helt annat än vad dem gör :D Sen träffade vi Marias kompis Örebro-Johanna och hundarna hon var vakt till och så gick vi upp till Edsken för trubadur. Fast vi missade allt trubadurande för vi hängde vid sjön och vid toaletten. Denna fina skylt! Träffade en ganska lässkig tant, men det hon sa var så jäkla roligt. Och Richard skötte min PR riktigt bra. Och träffade jag gamla (kanske nya?) hockeytränaren Andreas och Arvid. haha. Kommer du ihåg mig? "Sussie Hanssons dotter!" :P
Sen skulle vi få skjuts hem men vi tänkte att vå kunde börja gå och helt plötsligt hade vi gått hela vägen hem. På vägen hem träffade jag Cissi som jag lekte med när jag var liten. Trodde inte hon skulle komma ihåg mig men det gjorde hon. Hon erbjöd mig till och med skjuts på hennes cykel, men eftersom hennes kompis just ramlat ner i en buske tackade jag artigt nej. haha.
Urban Outfitters röda naglar. Ungefär den bästa affären i världen. Och läste på Face att Andreas kanske ska börja jobba på UO i London. Ballt.

Lördagen var en lite annorlunda dag måste jag säga. Men tillslut kom Maria och hämtade upp mig så gick vi till Folkanparken och dens HoforsRocken.
Richard, Maria och fina Krisse som vi träffade på. Träffade också på Micke och Andreas och fick finfina nyheter om hockey. hoooooppas.
Yours truly och Nick ;)
Itchy Daze med en ny blond sångare? hmm.. ;)
Ett annat band. Enda banden jag lyckades ta kort på.

Det var ROLIGT och jag hittade till och med ett fynd, käkade en hamburgare, träffade massa männikor jag inte träffat på länge, fyllde på förrådet och snacka med Yster så vi nästan missade att få ta med våra kompisar in och lite andra grejer. haha.

Inga kommentarer: