torsdag 22 juli 2010

In fear for the future, haunted by the past.

I söndags sov jag, Lova och Nino hemma hos mamma. Lova undrade om jag kunde måla Hello Kittys till henne vilket jag kunde. Och eftersom Nino är vädligt inne i Ben10 just nu undrade han om jag kunde måla sånna till honom. Vilket jag sa att jag kunde försöka göra. Men hans ansiktsuttryck när han såg första bilden av Ben sa mig att jag lyckades :D Fast jag målade några till och alla blev inte granna satt säga. Men Lova sa att jag är en konstnär.
Sen i tisdags skulle jag vara själv i huset så jag flyttade ner till Lb några dagar. (Mamma är utomlands på semester med Lars.) Umgicks med M på tisdagskvällen. Pratade massa Lost, käkade mat hemma hos henne med hennes gulliga föräldrar och tittade på Dawson's. Lb var kul och ringde och sa att jag i alla fall kunde ha skrivit en lapp när jag gått.
Igår gjorde jag inte mycket. Sov till två och tittade på tv. På kvällen när Lb kommit hem från sin Pokerturnering åkte vi och köpte pizza och tittade på Shutter Island.

Idag har jag varit duktig måste jag säga. Jag sov bara till 11.20 ungefär, då jag drömt att jag kissade på allmän toalett som var väldigt hög så jag lära nudda en massa äckliga kanter.. Dessutom hade jag en roll i en teater som skulle ha visas. I alla fall så har jag idag gjort så internet fungerar igen, gått ner till AF (jag kommer få gratis pengar!) och den roliga gubben där kom ihåg mig sen i tisdags då jag också var där. Sen har jag gått ut med soporna (det är ganska duktigt när man är hemma hos mamma, för hennes soprum ligger ganska långt borta och så har jag diskat efter mig och Lb. (Dem två sista tyckte Lb att jag skulle göra eftersom jag fick bo här hahah. Och jag svar snäll och gjorde det också.) Det var därför jag har varit duktig idag ;)
Nu ska jag fortsätta kika på OTH säsong 4 som jag började se idag. pusshej.

Inga kommentarer: