söndag 7 mars 2010

6/3 - Movie night, way to complicated

På andra sidan gatan från där vi bor, lite snett mittemot vårt hus står ett ganska stort hus. Det brukar alltid hänga män utanför i olika åldrar. Vi har alltid undrat vad detta varit för ställe. Jag brukar skoja att dem alltid har fest. Vår landlord Dave har till och med sagt till Linnea att hon kunde gå dit ifall hon kände sig ensam. Idag gjorde Moa lite research. Och fick reda på det här. Kort så är det ett ställe för alcohol och drogmissbrukare och december 2008 mördades en man som kan ha bott där av en annan man som bodde där.
Åh, här bor vi. Bland mördare och naturkatastrofer. Jag glömde förresten berätta att för nån vecka sen var det Tsunami varning här, efter den där jordbävningen..

I onsdags var vi på bio och såg The Wolfman. Både Chebacca och Gollum hade fått sig en roll.
Igår på min nästan lediga dag gjordes inte mycket. Käkade lunch på ett ställe där Julia Roberts åt när hon var i Santa Barbara. Ganska gott. Och på kvällen blev det lång promenad med Moa. Träffade på Christoffer på vägen så gick med honom dit han skulle. Idag är det dåligt väder, så har en fin sittarinne dag.
 Jag, Moa och Evelina har suttit i vår ganska lilla soffa och tittat på dem tre sista avsnittena av Dawson's Creek säsong 1. Haha, jag gillar den serien! Så rolig! :D Och lässkigt avsnitt, det som dem hade gjort som en skräckfilm. Roligt att dem gör en massa avsnitt efter olika filmer, eftersom Dawson älskar allt med film.
En fin bild!

4 kommentarer:

c sa...

HAHAHAHA mamma kommer dö när hon ser det här!!!!!!!!!

Men tsunamivarning...KOM HEM!

Puss o kram hönaböna i det gröna

Elin sa...

Åh, Dawsons creek var ju verkligen BÄST då det begav sej. Hehe. Och sån jäkla tur att hon inte valde Dawson. ^^

Har inte varit inne på din blogg på ett bra tag men WOW vad fin den blivit, med designen och allt! Önskar jag hade en aning om hur man fixar sånt lite snyggt! :)

Och som du ju märkt så har jag inte skrivit i bloggen på hundra år heller, sorry för det. Men det är ju ändå du som har mest spännande saker på g, där på andra sidan vattnet. Både tsumamis, jordbävningar och mördande alkisar! Fantastiskt ju! ;) Saknar dej också. <3

tittskåpsteatern sa...

Gud va roligt att göra en dokumentär om honom! Va glad han skulle blivit om han visste om det.. :)
Jag hade bara lite ledigt så har bara tagit det lugnt i USA, eller ja. Legat på stranden,shoppat och sånt. Och kollat på Oscars galan såklart ;) Men nu är jag hemma i kalla Sverige igen... Kallt. Men av alla fina och roliga kommentarer på bloggen blir man ju alldeles varm haha :)!!

mor sa...

C har såååå rätt, kom hem genast!!!! Där kan du ju inte bo, alldeles för mycket farligheter(((:::Igår åkte daniel till frankrike o det blev verkligen tomt o tyst här. O snart åker carro oxså, känner mig lite övergiven. KKKKKKraaaaaaaam o STÖR INTE GRANNARNA)))::de kan vara farliga