onsdag 10 mars 2010

9/3 - Gold, red and a little blue!

I söndags följde jag och Moa med Sandra och shoppade lite. Först på K-Mart och sen på Wet Seal. Två favorit affärer! :) Käkade lunch på Donken, det är gott det!
Shoppingfynd nummer 1  - Diskmedel, COCOS tvål och schampo och rolig deo!
Shoppingfynd nummer 2 - nya rutiga skor för 10 dollar!
Shoppingfynd nummer 3 - Superfina skor från Wetseal. (Det trodde ni inte om mig va? :P)

När jag och Moa kom hem igen blev det en kväll framför Oscars galan. Sverige vann tre Oscars kan man säga, utan att ens kortfilmen från Sverige som var nominerad vann. Fast jag vet inte jag, jag tycker nog att Avatar skulle ha vunnit bästa film.

Och så igår var tillbaka till skolan igen. Editing där Bieber berättade en massa spännande saker för oss och sen Intro To Film där Stinson gick igenom hur midtermen kommer gå till. Spännande!

Idag är det tisdag och jag började inte fören klockan fem. Så har pluggat lite till min Intro To Film midterm (tittat på början av en film av bröderna Cohen), tagit bilder och filmat på Zoey och pysslat:
Med vad kan jag inte säga ännu..
Igår efter skolan var jag och handlade lite roliga grejor, som en sån här klubba. haha! Eller två sånna, Moa såg ut att behöva en klubba! :] Den har jag ätit på medans jag bloggat. God!

Och så blev det dags för veckans dokumentär lektion idag. Gick ganska fort idag faktiskt. Inte lika jobbig som förra veckan. Men Moa visade sin dokumentär idag, den är om mig. Det var jobbigt. Och så frågade ju självklart läraren mig vad jag tyckte om den, svarade bra. Och fortsatte att fråga om det var något jag skulle ha gjort annorlunda. Jag svarade att jag skulle ha byt ut personen framför kameran :P Det var många som tittade på mig och log lite. Jag tittade mest ner i bänken. Usch.. haha! Var kul när dem pratade om min scholarship film som jag gjort i gymnasiet. Och när nån sa att jag verkade roligt eller nåt sånt.

Det här blev ett ganska underligt inlägg, men så kan det gå. Imorgon har jag min enda midterm. Är nervös blandat med taggad. Ska skriva om två scener från två olika filmer. Den ena filmen känns det som om det kommer gå ganska bra, det är The Shining. Den andra som är The Big Lebowski känns svårare. Men vi får se hur det går. Snart blir nog lite mera Dawson's! :D

1 kommentar:

tittskåpsteatern sa...

Va kul att du tycker det!

Det låter super kul! För några år sen så kommer jag ihåg att jag gjorde en grej om Albin Flinkas- kommer inte riktigt ihåg vad det var för någon slags grej. Tror det var en text om honom! Skolan blev ju så mycket roligare då när man fick skriva om något man gillar.
Och det vore kul om du får upp den på YouTube! :)