torsdag 18 mars 2010

18/3 Hon är GRÖN!

Innan jag skulle dra till skolan idag kom Evelina hem och sa att jag borde ha något grönt på mig. Så bytte min korvmedbröd t-shirt mot en grön. För det är nämligen Irländarnas dag här! Det hela började med potatisen och nu har dem en högtidsdag här i Usa, nämligen ST Patricks Day. En dag då man ska klä sig i grönt och dricka öl har jag lärt mig.
Käkde förresten knäckebröd från Wasa innan skolan! Finns på Ralphs! Plus gurka med Aromat köpt i Sverige :)

I skolan försökte jag fixa mina två assignments i Editing 2 som jag skulle ändra lite på för att få mina betyg. I den ena fick jag 36/40 och den andra tror jag jag fick 34/40. Dugligt. Fick lite hjälp av Curtis idag så det borde duga nu. Promenarde hem och käkade lunch och tittade lite Dawson's med Moa. Tillbaka till skolan för att ha veckans sista lektion, Intro To film. Stinson var inte där utan vi hade en annan lärare, fast vi tittade bara på filmen The Cutting Edge (typ en dokumentär om editing, som jag redan sett två gånger. En gång i editing 1 och en gång i editing 2), så jag kluddade mig ännu en hej katten och störde mig på två stycken som satt bakom mig som pratade en massa. En av dem pickade mig till och med på axeln och sa något om st patricks day och om jag hade en ciggarett.. Sen sa hon ganska högt om det var nån som hade en ciggarett. Mitt under filmen. Ingen svarade, mohahahah!

Blev bio ikväll med Linnea och Evelina. Moa stannade hemma för hon var inte så pigg. Pigga på dig vännen! Vi skulle se Alice In Wonderland men vi hittade inte den biografen så det blev Remember Me istället. Ganska så bra film! Den var fin. När jag fattade slutet vill säga ;) Den var ganska röd!

Se den!

Lite kär blir man ju! :D

Se så fin vägg jag har ovanför mitt skrivbord :)
Och se så fint jag har ovanför min säng!

Det var alltför idag, imorgon gäller det!

1 kommentar:

mor sa...

Lära titta på filmen igen, blir så glad av den. Bra affär som har sv knäckebröd:)) Imina öron så låter provresultaten bra. Idag börjar slutspelet, heja brynäs o färjestad. STOOOOOR KRAM TILL MIN dUKTIGA HANNA, saknar dig. much!!!!