söndag 17 februari 2008

Tvåa i serien!!

Hurra!! :]

Gårdagens match mot Brynäs förlorade vi med 5-1, som mest beror på att Brynäs lånat in en massa spelare från överallt och bara spelade med 3 flickspelare. Fega? Spelade 1-1 i sista perioden och det var jättebra med mål av Klara efter nio sekunder :]

Idag gick det dock bättre. Hade bara två kedjor, så det blev mycket spel men det vara bara roligt :) Vi vann mot Sveg på bortaplan med 0-6 :D Roligt och segt att åka dit, tog ungefär 3,5 timmar så ungefär 7 timmar buss totalt. Men hade Mighty Ducks maraton och såg alla tre under färden :) Jag hade tagit med mig dem två sista och Elna den första. Dem filmerna är så roliga, Evelina hade aldrig sett dem och inte visste hon eller Therese vem Wayne Gretzky är heller, haha ;D Micke berättade att en del i MD byter från right till left på klubban, haha, till och med på en och samma straff. Först var han den ena och i nästa var han den andra ;] Ducks fly togeter!! Gjorde två assist idag, fast vet inte om den sista var nåt. Först passade jag till Elna, sen skulle jag ha passat till Klara också, fast hon gjorde det mesta själv. Sköt på målvakten som styrde i den ;) Gjorde nästan mål också, pucken låg under målvakten som låg i mål. Så den borde ha varit i. I slutet av matchen var det två som höll fast mig och sen kom målvakten också och någon som slog mig i huvudet så slog lite tillbaka och så kom Elna och undrade vad dem höll på med och fick crosscheacking på sig.. haha.. Dem var ju en aning sura Sveg. Det är då det är som är som roligast att spela ;D Kan ju inte hjälpa att vi leker med dem =) Roligt att se dig arg sa Anders till mig efter åt :P Hurrade i duschen sen så dem skulle höra oss extra!! Dem dunkade i väggen till svar, sura? Nej inte alls.

Svegs IK – Hofors HC 0-6
Laguppställning
MålvaktJohanna Hedström
1:aMadelene PantzareStina DannbergElna AnderssonHanna HanssonKlara Keijser
2:aEmelie ÖstlundEmelie EliassonAnna SöderqvistTherese IsaksenEvelina Olofsson
Matchstatistik0-6 (0-4 ,0-2)
Skott: 12-16 (4-9,8-7)
Målskyttar: 0-1 Madelene Pantzare (Klara Keijser), 0-2 Elna Andersson (Hanna Hansson) 0-3 Emelie Östlund (Elna Andersson) 0-4 Evelina Olofsson (Emelie Östlund, Therese Isaksen) 0-5 Klara Keijser (Hanna Hansson) 0-6 Anna Söderqvist (Evelina Olofsson, Therese Isaksen).
Utvisningar: Emelie Eliasson 2 Min Tripping, Anna Söderqvist 2 Min Charging + 2 Min Interference.

"Gunnar, you lost it for me" - Islands Coach
"You lost it for your self" - Gunnar

Jag måste se MD mer gånger, inte sett dem tillräckligt för jag visste inte vad det där skottet heter :P

The batch brothers <3

Inga kommentarer: