måndag 18 februari 2008

Filmveckan

Idag börjar filmveckan!! :] Ska se minst två filmer per dag, varav en jag aldrig sett förut eller inte kommer ihåg att jag sett.

Ska se veckans första film på en gång efter jag spelat in Tribe klart. Första filmen blir Rules Of Attractions, som jag sett förut. Gillar den filmen, den är väldigt konstig men det är nog därför jag gillar den ;) Säng scenen är ju en klassiker i omgivningarna, haha :] Bland annat medverkar James "Dawson" Van Der Beek, Ian "Boone" Somerhalder, Jessica Biel och Kate Bosworth i den. Hoppas den är lika bra fortfarande, var ett tag sen jag såg den.

Har hunnit med rätt mycket idag. Tvättat, byt sängkläder, slängt soporna, handlat, gått på promenad, tittat på matchen mellan Petre-Haga (Som Petre vann med 8-0, med 4 mål av Therese och Johanna som höll nollan. Och Anders som speaker, fast jag hörde inte att det var han, mötte honom förresten på min promenad också) och tittat på slutet av ett Friends avsnitt jag började titta på igår (Har ju inge mer Gilmore Girls att titta på förutom med Mo och Maria, så började titta på säsong 5 av Friends igår) och början av dagens Dawsons Creek.

Hörs då!!

Inga kommentarer: