onsdag 8 februari 2012

Reservation for two/The naked truth.

Hellow! Ska snart sätta mig på en buss och åka till Hofors igen. Blev en kort visit det här. Men vill träna lite hockey innan på söndag då det ÄNTLIGEN är matchdag igen. Men innan dess blir det träning ikväll. Skola imån. Förhoppningsvis träning imån efter skolan med men tror inte att det blir så dock. På fredag ska jag försöka vara duktig och läsa kurslit. På lördag blir det parkeringsvaktande.

Och igår var det tisdag. Vilket är en favoritdag. Nytt The Lying Game och framför allt nytt Pretty Little Liars. De är ju inte jättebra ändå, men de har gjort så jag fastnat på nå vis. Jag måste få reda på hur allt ligger till.

TLG avsnittet var inte det bästa., hände inte jättemycket. Men det var intressant att få veta lite om om Ethan och se att Sutton kan vara snäll ibland ändå. Gillar Lauren bäst. Hennesnya manliga prospect är intressant. Myckjet mer än Justin. Honom tycker jag hon kan dumpa nu. Satsa på bandmedlemmen iställent..

Däremot veckans PLL där hände det grejor. Det där telefonnumret de hittade i Alis jacka som de ringde och bestämde träff med. Vad kan det vara? Och varför var det först en tjej som svarade och sen en kille som ringde tillbaka? Hoppas detta möte äger rum i nästa veckas avsnitt. Och Jason var tillbaka (han har till och med gått och blivit lite snygg) och det visar sig att han och Spencer delar pappa..
Älskar när PLL är roligt imellan åt med som här nedan.
Sen älskar jag Caleb, allt fint han gör för Hanna. Som när han stod upp emot Jenna och när han skulle hjälpa henne att ta reda på vem som skickat bilden. Fast det klarade hon så bra själv. Skönt att det är över nu och att alla vet sanningen. Särskilt Kates mamma som var så elak mot Hanna. Dock är är Caleb lite dum också som tar med sig datorn till skolan..
Aria på taket var läskigt. Varför var Noel där? Vad betyder det? Tur Holden kom och räddade henne med värsta sparken haha. Aria hade också sin fina jeansjacka på sig igen.

Inga kommentarer: