onsdag 22 februari 2012

On My Way.

Tog mig ännu en paus och käkade lite majskolvar och tittade på senaste Glee avsnittet. Det var minst sagt väldigt känslosamt. Först detta med Dave. Trodde ett ögonblick att han de lyckades och att han var död, men han överlevde turligt nog. Dock hade det nog blivit bättre television om han inte överlevt. Det hade tagit hårdare. Har aldrig fastnat för denne karaktär och bara känt att hans stories varit lite underliga, detta hade gjort hans karaktär typ värdig. Men det var fint när Kurt kom och hälsade på honom sjukhuset och de sa att de skulle vara vänner.
Tyckte det var lite tråkiga låtar med på regionals, förutom Rachels sista fina låt till Finn. Den var underbar <3 Och sen slutet. PÄNNANDE. Men jag tror in Quinn kommer dö. Känns för oGleeigt. Men eftersom Dave fick leva kanske hon dör.. Särkskillt efter det där som Sue sa till henne om att hon hade lyckades vända rätt på sitt liv.. Och det är ju inte klart att Quinn ska vara med i säsong 4 som med Rachel till exempel, ohhh tänk om hon dör? Vad hemskt. Nej det hoppas jag verkligen inte.
On a happier note, ÄLSKAR Rachels pappor! Men nu får vi inte se varken de eller resten av Gleeganget förren den 11 april. FÖR LÅNGT....

Inga kommentarer: