onsdag 22 februari 2012

Not gulity as charghed/Breaking the code.

Hallå där! Det är onsdag och jag fullt inne i min första tentavecka ever. Tentan fick vi igår efter en låång föreläsning. Den var simplare än jag hade förställt mig skönt nog. I väntan på bussen hem började jag och än så länge går det bra. Har nästan redan skrivit en tredjedel. (Sen om det är nå bra är en annan femma).

Men nog om det. Pauser måste man ju få ha med. Just nu har jag en sådan. Och tog en lång paus igår kväll. En tvseriekväll. Först ut blev förra veckans Hart Of Dixe. Inte världens bästa serie, men så mysig. Och vill se Zoe och Wade tillsammans nu, det hade varit fint det. Sen blev det veckans The Lying Game. Bara hatar Sutton mer och mer. Hon är ju så dryg. Hoppas hon förlorar alla sina kompisar, hon är inte värd dem. Tycker inte att Ethan är värd Emma heller. Riktigt lågt det han gjorde i förra avsnittet. Dock glad att han blev frisläppt. Hur mycket hade Rebecca med det att göra? Och vem är det som skickar brev och bilder till henne? Jag skulle inte våga vara tillsammans med Alec (även om han är ganska så charmig) efter om jag vore henne. Häftigt att Laurel och hennes band ska spela på coachella, hon måste åka!

Kvällen fortsatte sedan med tredje avsnittet av ännu en grym serie jag börjat följa, nämligen Smash. Råder er att se den. Den 27/2 har den premiär på Tv3. Och sen gårdagens avsnitt av Big Brother. Haha, jag vet men jag måste titta. Jag har inget val, jag bara dras till det utan att veta varför.

Och så tisdagens höjdpunkt, Pretty Little Liars (halva igår innan sleepen och halva nu på frullebreaket). De betalade dyrt för en adress varifrån en snubbe kunnat spåra A där en nerlagd advokatfirma tidigare låg, där Melissa arbetat och som Hannas mamma anlitat. PÄNNANDE. Jäklar vad jag hoppade till när Aria drog i posten där och den där gubben kom. Och nu är också Mona target för A, stackarn. Hon borde få bli en del av deras crew nu. Så fina men sorgliga Aria och Ezra scener i detta avsnittet, har saknat scener med de. Fint av Arias mamma att komma dit, Aria såg så glad ut. Och sen slutet, Spencer följde med syrran utan att någon vet och tog inte ens med sig telefonen dessutom efter den nya videon hon sett och det här med Garrett.. Och polisen som kom till Emily för att prata om Maya.. Vad har hänt där? Fyra avsnitt kvar nu och tur är så har det inget uppehåll.

Inga kommentarer: