söndag 10 juli 2011

The story about VÄSTERÅS.

I onsdags eftermiddag kom Marika och hämtade mig i den roliga bussen med den otroligt söta husvagnen där bak. Fullpackad med grejer. Vi for till Västerås där det vankades Power Meet. Typ en festival fast minus musiken och plus Amerikanska bilar. Parkerade och gjorde oss hemmastadda på vår plats. Hälsade på dem två gulliga gubbarna som var grannar åt ena sidan. Detta var Marikas nionde år där och gubbarna hade vart där rätt många år dem med och dem har haft samma plats många år och därmed varit grannar i lika många år. På andra sidan oss var det också samma granna som Marika haft förrut. Dem var inte lika gulliga men ganska trevliga dem med, iaf den rödhåriga och Patrik. På kvällen blev det bad, mitt första bad. Sweet som tusan var det, bada är bäst. Synd att vattnet var en aning äckligt bara, algbloming trodde Marika det berodde på. Badade varje kväll sen, underbart! Roligast när några finnar var där och badade med hahahaa!
Men borde jag bli fotogarf eller vad! It's the moon jag var ute efter. Träffade en riktigt rolig tjej där med vid namn Camilla. Hon lärde sig nog ganska snabbt om mitt problem när folk ska försöka visa nåt för mig och pekar. Jag har svårt att fatta vart jag ska se haha. Men det gick fort att upptäcka att vi skrattade åt samma saker, ROLIGA MÄNNISKOR och att det inte behövdes mer än att titta på varandra för att förstå haha. Onsdag natt när vi fick sov knackade det helt plötsligt på dörren. Vi öppnade. Det var den rödhårgiga granner som sa "vill ni ha kul?" vi förklarade snällt att vi sov och gav sig av med ett "puss och kram". haha! Dem hade lite barty utanför grannarna. Torsdag var det dags att börja jobba. Upp med alla grejorna. Var lite fashionansvarig där till en början. Roligt att sälja. Fick till och med prata en del engelska. En som till och med frågade innan om jag pratade engelska.
Nästa kväll när vi skulle sova fick vi besök av denna herre. Matte 17 år från Uppsala. Hade skiljt sig från alla sina vänner och hade sitt boende långt borta. Att vi skrattade! Döpte mig själv till Ghana i hans mobil med känner att det passar mig. Roligast var när Marika kom tillbaka från bajamajorna och såg honom haha. Nästa dag kom Mickis och hennes kompisar förbi också. Patrik kom förbi några gånger som gjorde varje dag och frågade hur det var och frågade om jag skulle ha något att dricka. Caved in på fredagen med måstet om att cidern måste vara kall. Underbart att han frågade Marika först om han fick fråga mig om jag ville ha något att dricka. Det gjorde han kvällen innan med när frågade ifall jag och Camilla ville följa med och åka i hans familjs bil. Det var lite för creepy så det tackade nej till. Han kom tillbaks med en väligt kall cider, han hade kvällen inna berättat att dem åkte då och då till ett ställe och fixade is så jag visste att han kunde fixa kalla saker. Sen sa han att jag skulle säga till när den tog slut. Jag och Camilla undrade varför han gick omkring i jeans och visade sina ben som var pretty vita och sa att så här kunde man ju inte gå runt, så vi föreslog att han skulle sola men han gick runt i shorts när han själv kände för det, han följde inte riktigt solens tider. Kom en stund senare och frågade om jag skulle ha en till cider men tackade då nej men stund senare ändå blev det att tacka ja självklart bara om den var kall. Då kom den rödhåriga med en riktigt kall en och sa något med att det nu inte gick att säga att den nu inte var kall. Detta kallar jag service!
 Såg förretsen en kändis! wooh! Fast han är en vanlig person som var med i något av alla dessa vanliga människor program kanal5 producerar. Moa du var nog här och tittade med mig, han är typ halvblind och gick och tittade jättenoga på saker. Nu minns jag att han var i Stockholm på SF bokhandeln tom och skulle köpa en present till sin mamma.
Här är Patrik och hans gangs buss. Sen hade dem också med sig en gubbe med en egen van med halvnakna tjejer på som gjorde reklam för hans porrklubb i Göteborg hahaha! Patrik erböd oss också att ladda våra telefoner i deras lilla grej där bakom bussen, men jag tordes aldrig det. Det där ganget hade även matchande skjortor med Wheels and Beers på väldigt underhållande!
Här säljer vi grejor!
På lördag kvällen åkte en massa flygpla över oss, placet låg på ett flygfält. På ett flygplan stod en människa längst fram häftigt! Den rödhårgiga var förresten tatuerarde och tatuerade så där lite svart. Vi blev erbjudna men tackade artigt nej. En kille tatuerade en hello kitty för han hade lovat sin dotter det, jag var nära på att fråga ifall jag fick rita den men gjorde inte det. Han verkade inte helt nöjd med den och frågade ifall vi tyckte den såg ut som HK. Desstutom tyckte han och hans två kompisar att jag skulle övningsköra deras Pontiac med dem för dem behövde en förare, förklarade snällt att det inte var någon bra idé och att jag bland annat säkert skulle köra på fel sida. Då tyckte han att jag var konstig. haah. Jag har dessutom fått en massa färg!

4 kommentarer:

Maria sa...

Tummen upp helt enkelt! :D

Moa sa...

Underbart! Fast jag minns inte den där snubben.. Var han på SF när vi var där eller var han på SF i TV-programmet?

Emma sa...

ååh den där snubben du pratar om som tittade nära på saker, var han inte med i typ den där konferensresan? Och typ skulle testa hotellmat eller något, och trodde på utomjordingar?

Hanna sa...

Moa: Nej han var på SF i programmet alltså. Jag har för mig du såg det programmet med mig. Nästan säker på det.