tisdag 5 juli 2011

Peace and Love 2011


 Vi mötte upp Maria och gick och såg Jimmy Eat World. Missade början tyvärr men Awesome! Fast synd körde dem aldrig Hear You Me, om dem inte gjorde det innan men känns inte som en låt man börjar med. Efter det blev det lite Sahara Hotnights där vi träffade Tina med för första gången på över ett år. Återförening!
Lite senare blev det Serenades med finfina Krunegård. Sen avslutade kvällen med Kings of Leon, har hört bättre men det var fint. En kille somnade under ett träd och Maria kastade lite pinnar på honom men missade nästan hela tin. Det var sorgligt att efter KoL kört Sex on Fire och Use Somebody gick nästan halva publiken. Sånt är inge fint. Så gör man inte hörrni. Tillbaka på campingen hittade jag och Moa våran nya underhållning. Vara i tältet och titta ut på alla som gick förbi. Många som stannade och sa något tokigt. Eller kastade mat på oss. Eller ville låna min tandborste. njaaaa.
Torsdag började tidigt med bastutält. Häng i solen på camp fredlip. Sen häng hemma hos Marias fina släktingar innan det blev det dags för Graveyard. Jag och Moa gick snabbt och tittade på 30 Seconds To Mars istället.
Jared Leto är underbar! Riktigt bra musik och riktigt bra show. Han fick med publiken riktigt bra och dessutom stagedivea han och det är alltid ett STORT plus hos mig. Han har också en Sverige flagga, åhh Billie Joe minnen. Super Sweden!
Lite underbart Volbeat. Sen blev det dryckespaus hemma hos Marias släktingar innan en underbar The Ark spelning.
Inte den sista va? JAG KOMMER SAKNA THE ARK!

5 kommentarer:

Maria sa...

det står inte att det är därför hon får ge ut boken men det står att hon har känt henne länge ja :p
hon hade nog fått släppa den oavsett skulle jag tro

åsa sa...

nämen jag vill läsa om lördagen ju. fast jag var där, älskar att läsa andras upplevelse av den. Fast antar du ger lördag ett heeelt långt eget awesome inlägg! woho

åsa sa...

tell me about it! när jag ska skriva om mina f&f träffar alltså, öppnar ett word dokument och ba andas in och ba nuuu ska jag börja....hur börjar jag...men sen äre bara att börja skriva haha men jag förstår hur du menar! ser fram emot inlägget iaf

men det är inte jag som filmar xD jag behöver inte smygfilma F&F haha kan gå fram och ba TJAA!

jaa jag vet men jag tror inte det är sant! de sa ju hela 2011, jag tror hon har missuppfattat verkligen! ingen pålitlig källa direkt ba nån skriver att dens kompis sa nåt

åsa sa...

jag lånade din gissa sko bild! haha. borde frågat innan =O men tänkte du skulle säga ja för du är så snäll.

sen tänkte jag även visa din awesome tröja och tält för mina nördiga läsare som kmr älska den! haha. så kan jag låna bilderna? (A)

du får låna mina bilder från showen om du vill med, fast du tog väl egna antar jag

Emma sa...

Jared Leto <3