måndag 18 juli 2011

KYCKLINGROCK.

Hellow! Är still in Estockholmo. Igår var det Haleyreunion fast minus Eve den jäklen. We missed you! Jag och Moa tog oss hela vägen till Sollentuna för att se hur fina Linnea har det.
Valde rätt håll till och med, "jag hittar i Sollentuna" haha. Sen fick vi följa med till Linneas spännande jobb och kika in hennes snygga kontor. Vi gick och handlade och sen hem till Linnea och lagade och käkade lunch.
Linnea och Moa i Linneas kök. Kort och gott. Kaffe och kaka på maten. och en vilopaus i soffan till fin musik. Alla tre somnade. Och vaknade något senare än önskat. Blev stressigt till dagens parkteater. Även så stod vi först still med pendeltåget på grund av typ barnarbete och sen funkade inte spårvagnen. Men till slut så sprang vi in där teatern var och Albin såg oss från scenen. "Där kommer det några springandes. Har ni med er kycklingsallad? Har ni med rosé?" hhaha. Vi svarade lite hej och ja och sjönk ner på första parkett bredvid Martina och Susanne. Tur hade vi för hade satt sig en dam där men hon hade gått på en gång. Komma försent men ändå sitta längst fram plus att Albin pratade med oss från scenen. LOVELY! 
Efteråt vågade vi oss fram till Albin och pratade lite med honom och fick skivan signerad. Kände igen Linnea gjorde han med som fick kramas massa med honom. Not avis at all. Sen hade vi picknick där och smygkikade samtidigt på Albin när dem städade ihop allt. Blev öl, vin, mackor och frukt. Och en del kisspauser.
Linneas kompis och dennes kompis som också var i Stockholm och hälsade på skulle till Trädgården sen så vi for dit. Bästa stället!
 Fastnade vid deras pingisbord i så där 3 timmar typ. Oj vad det lirades. Först spelade jag tillsammas med en kille från France som varken kunde svenska eller engelska, mycket lätt att kommunicera. Sen blev det mest rundpingis. HUR KUL SOM HELST! pingis är nog bäst!
Inte riktigt tillräckligt många rackertar men alla var snälla och samsade om dem och kastade dem vidare eller spelade med handen. Inte helt dålig på handen jag. Var en kille vi kallar skjortan som till och med sa att jag och Moa var bra. haha yeaah. Lite efter tretin gick vi hem, först tog vi sällis med några som undrade om vi skulle med och bada och inte trodde på att vi kom från Norrland sen satt det några stycken mitt i vägen med en stor plastllåda med pasta och feta ost i olja. Efter att ha försökt få fram bevis på att den inte höll kiss smakade vi en varsin makaron, fin kvällsmat där. Sen hem och sova massa, idag blev det parkteater för tredje gången. Fint.  

2 kommentarer:

Maria sa...

Åh vad roligt ni verkar ha haft det! Roligt att Albin pratade med er! Usch vad man missar.

Moa sa...

Hahaha! Fabulous!!!