tisdag 5 juli 2011

Peace and Love 2011 - igen

Jag och Moa sooov länge. Vi fuskade. haah. Sov hemma Marias släktingar torsdag till fredag. Det var fiiiiiint det. Åkte till Systembolaget med Maria och Richard. Det var kö in haah. Back igen blev det dusch och mat, riktigt fint att slippa duscha på campingen ska ni veta. Skulle hinna till Bob Hund, men planer ändras. Blev det The Sounds istället och hänga lite med Tina och hennes pojkvän Magnus.
 Såg också en väldigt fin kille vid namn Henrik Berggren. Och där träffade jag även på Martina. Återförening den andra! Och jag kom in på Moto Boy.
FinaFina Moto Boy. Så bra det var! Så bra du är! Och så fick jag prata lite med dig. Jag blev glad. Kvällen slutade med lite Martina häng, lyssnade lite på The Strokes och snackade stadsteatern.

Lördagen var bästa dagen! Filip och Fredrik (jag och Moa hade lite träningsläger för att lära oss att säga rätt. Går inge bra, är ju uppvuxen med Fredrik och Filip och man får ju säga som man vill?), Bob Dylan och så Håkan. Berättar mer om FF en anna fin dag, ska ut på lite äventyr. Dylan och Håkan var fina! 

Inga kommentarer: