lördag 17 april 2010

Den 16 april

Jag är född seg. Så är det. Kan ju berätta att jag fortfarande inte packat upp min ren tvätt fast det var snart två veckor sen den blev ren.  Roliga och tråkiga saker har hänt. Saker helt från ingenstans.

Men veckans dokumentär klass var riktigt intressant. Cass Warner var där och hade hand om lektionen. Spännande! Hon var häftig! Lite celebert besök så där. Hennes farfar eller morfar (ha två olika hallå)! är Harry M. Warner, en av skaparna av Warner Brothers. Och Cass pappa har varit nominerad för två Oscars. Cass själv har gjort en dokumentär om bröderna Warner som vi fick se. Intressant! Hon har också skapat Warner sisters. Vi fick sluta tidigare också, och då blir man ju alltid glad :D

Sista dagen i skolan hade jag först editing, nog den intressantaste lektion i editing 2. Pratade om color correction. Synd bara att jag inte vara lika bra som Curtis när jag provade själv dock.. Hem, läsa lite, Skypea med syster och käka lunch. Tillbaka till skolan och ha veckans sista lektion intro to film. Var inte  lektionen jag konsentrerade mig mest på då. Och så fick jag komma upp på scenen när lärare Stinson skulle visa 180 graders regeln och så fick jag mig en fråga igen. Men efter lite betänketid  lyckades jag svara rätt på en ganska lätt fråga! Fortfarande 100 procentig!

Igår började dagen med Skype med mamma och Daniel! Daniel har fått körkort. WOHO! GRATTIS LB! Och sen började mitt nya liv som stekare. haha! Evelina sa någon gång förra veckan att jag hade ju stekpotential, alltså att jag kan bli brun. Så hon fick med mig ut och sola, inte allför tråkigt. Men blev lite röd och lite brun. På kvällen följde jag med Moa till IV. Hoho, det var spännade. En kristen klubb som heter Real Life hade sitt veckliga torsdagsmötegrej. Moa skulle filma lite till sin dokumentär hon gör om Cliff. Alltså, religion är lässkigt! Men dem är så snälla och verkar så lyckliga! Och så missade jag att det var Taylor som var på scenen!

Idag var det dag 2 i mitt nya liv som stekare. Fast först Skype med Yster, hoppashoppashoppas! :) Idag smörjde jag in mig, men det hjälpte inte så mycket. Mina stackars baklår. Men jag har blivit lite brun också!
Evelina och jag idag!
Och med stekare menar jag inte så här (utifall nån fick för sig något..):
"Det är stcheek!"

På kvällen gick jag, Moa och Linnea på bio och såg Alice In Wonderland. Åh, underbarfilm! Underbara Tim och underbara Johnny! Jag blev så glad att jag skuttate runt och snurrade så min klänning fladdrade.
När vi kom hem igen hade vi inget riktigt att göra så vi bestämde oss för att cykla till Ralphs och handla.

Se den! Nu ska jag snart sova, imorgon blir det upp tidigt för stek på en fin strand i Carpenteria. Då blir det bad igen också!

1 kommentar:

tittskåpsteatern sa...

Svar:
Håller helt med! Om inte alla musketörer är med så blir det inget kul. Jo, fast känns inte Hair lite uttjatat? ..