tisdag 27 april 2010

27/4 - HALEY HEROES!

Sitter uppe och pluggar nu. Jag har skjutit som bara den på min paper. Hade bokat tid med mig själv att tillslut göra den i lördags och söndags. Gick det bra? Neheru. Gjorde lite grann i fredags i alla fall. Så jag sitter nu, har tänkt att jag ska hålla på till klockan 03. Jag är trött NUUU.. Men det ska vara klar på onsdag klockan 15 så bara att skriva skriva. Fast nu har jag en liten motiveringspaus.

I lördags var det roligt i Victoria house, och jag var beerpong master! Jag som inte ens kan reglerna.. Vann först en en mot en mot Dennis som ville spela mot mig. Körde typ en smash och satte den, haha. Precis som i golfen! ;) Och så träffade jag koppen två gånger på rad när Dennis bara hade en kvar. Sen spelade jag med Johan mot Stephen och nån mer. Vi vann. Och Stephen sa att han var hedrad för att få möta mig. haha! Men spelade med Dennis och då förlorade vi, Dennis fel helt klart.
Sen tog kvällen slut.

Igår blev det födelsedagmiddag för Tina som fyllde 30 år. GRATTIS! Jag och Moa kom lite sent då vi inte fick använda vatten för vi hade lite problem. Men när vi väll kom fram fick vi ändå vänta säkert en halvtimme på bord.
"Den handlar om en pojke" - Veronica pitchar film
"Det här satsar vi på.." - jag
"Ja, här får du några miljoner att göra filmen för." - Andy
Haha!

På kvällen när¨jag skulle plugga blev det ju då bio istället. Kick-Ass! Superbra film då. Se den! Jag, Evelina och Linnea blev ju inte lite inspirerade. FIIIIIIGHT! Moa letade strumpor i ett påslakan, vi lyfte upp henne, band hennes fötter och släppade på henne medans hon skrek på hjälp till syster Tove. Som kom igår, välkommen hit! :)

Idag har varit en riktigt pluggdag. Började med lite paperskrivande och filmbokläsande. Sen till dac för att klippa editing och dokumentären. Sen skådespela i Tinas musikvideo. Fast jag inte skulle vara creepy lyckades jag bli det ändå, hoho. Lektion, tittade på underbara The Graduate, efter den mera dac sen hem skriva veckans manus, läsa mera om film och skriva paper. Och det är där jag är nu.
Här ni lite Graduate och Simon & Garfunkel! (och vart är dem någonstans i slutet då, om inte Santa Barbara!) Nu ska jag försöka skriva ner en till sida om The Shining.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Eje håller på Brynäs

Anonym sa...

hey eje håller inte på bif,de va blad de,fbk,,,

Anonym sa...

rise against hero of war hör bra låt dad....

Anonym sa...

de va pappa

pappa sa...

hör den puss pappa,-'-ä'mo du inte har ,,,

pappa sa...

hör den puss pappa,-'-ä'mo du inte har ,,,