lördag 24 april 2010

24/4 - Because I'm not ready for you to not be here

Dac igår och idag och vara lite duktig. Final projektet i editing börjar ta sig. Tills allt blev osyncat och klippet lixom åkte ihop med varandra och hoppade fram och tillbaka. Hann byta ut en del klipp så att dem inte hoppade så där och var mer sync. Fortsättning på måndag. DaVega kom ut från sitt kontor och blev lite chockad att det var så mycket folk där. "It's friday, in Santa Barbara. It's sunny and you're siting here!" nåt sånt hoho! Igår var vi på Open Mic igen också. Det  var inge bra. Diktfolk och gubbar som sjunger falskt. Fast vi träffade i alla fall på Johan Sjöberg utanför och inne var han från 70 talet!
Hemma igen tittade vi på en ganska så bra film. Lite underlig dock. An Education heter den. Vi har sett några scener från den på editingen, fast vi kom inte ihåg varför. Så editingen måste ju vara bra om ni ville veta ;) Jag kan inte klaga! Storyn däremot, underlig! Konstiga föräldrar!

Sen sa jag något om att vi borde lägga alla madrasser i tvrummet eller nåt sånt. Det slutade i alla fall det så här:
 
Fin kväll! :) Snackade så mycket att Linnea nästan var vaken till klockan 02! :O :D Och jag hade visst skrattat och pratat om chips i sömnen..

Nu ska jag strax sova. Usch och fy. Jag tänker på dig. ♥

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej HANNA.
VAD MYSIGT OCH LIGGA ALLA PÅ GOLVET.KRAM FRÅN MOSTER ANNETTE