torsdag 8 december 2011

Hold On To Sixteen.

Så bra veckans Glee (S03E08) var.  Ett av dem bästa denna säsongen, kanske det bästa? Så mycket av det bästa. Sam's back! Yeey! Synd att han slutade sitt jobb bara höhö. Så gullig han var med Mercedes.  Att han skulle kämpa för henne. Det syntes att hon gillade det. Undrar vad pojkvännen ska säga om det här då? Mercedes och Sam var riktigt fina tillsammans i slutet av säsong 2, kanske det kan bli så igen? Men tyckte och Sam hade gulliga stunder med Quinn i slutet av avsnittet. Fint att han fick Quinn lite gladare och kanske till och med lite lycklig? Looking good for the rest of the season minst sagt.

Sen det här med sectionals utan Rachel. Mycket tråkigt. Höll på New Directions men tyckte nog att Trouble Tones gjorde ett bättre låtval. Var lite tråkiga låtar. Tills slutet kom. En ny favoritlåt. Och så fick Rachel äntligen sjunga lite. Och hon hade en svamphatt! Och äntligen, EN GLEE CLUB. Som jag väntat på denna dagen.

Lite annan-kanal-mobbning också. Haha, alltid roligt!

Finast i avsnittet var när Brittany tog Santanas hand åhh <3 

2 kommentarer:

Lena sa...

SV: Ja tyvärr visar det sig att hennes pappa haft en affär med hans pappa och de är syskon. Se gärna videon från och med 5.00 och framåt för den är väldigt fin gjord. Väldigt mycket hur de båda mår under och efter att de får reda på den nyheten.

Lena sa...

SV: Ja det menade jag haha. Ja det är hem till gården, de har precis börjat den relationen i serien som visas i sverige men vi är ju typ 2 år efter england :P