lördag 18 december 2010

It didn't say much.

Lördag, fortfarande snuvig god damn it. Mitt stora förråd med servetter jag hade börjar ta slut. Var och införskaffade mig nässpray och alvedon (men den behövs inte iaf) igår. Nässpray är underbart måste jag säga. Och så får den mig att tänka på en viss fröken Evelina. :)

Det var en rolig att jobba även i torsdags. Och jag hade tur, dem skulle käka julbord till lunch där på fredag men dem bytte dag. Till torsdag! Jag har käkat julens första prinskorvar, dem smakade juvligt.
Nu har jag inge mer bestämt jobb framöver, men jag hoppas jag får jobba lite annars kommer jag sakna alla söta barn så mycket! Två stycken som ville att jag skulle komma och leka med dem, det var lite svårt men så gulligt. Och så fick jag en gosig kram.

Efter jobbet gick jag hem och tittade på Sliding Doors. Sen blev det vilopaus på soffan. Gick upp och lagade mig lite makaroner och köttfärssås.Food och Gilmore Girls och sen träning. Dock var vi bara tre stycken på träningen som var lite trökigt. Men det var en skojträning, tränade massa slagskott. Fick lite tips av Lunka och Johan, så tillslut fick jag till ett och publiken jublade! jaa Lunka då alltså. Var visst ganska duktig på ryssvändnigar också, vet inte riktigt vart det kom ifrån. Fick mycket fint beröm av Ika :)
Vi fick också korten vi tog förrut. Men dem har kapat lite av Fridas hår.. haha, såg lite roligt ut. Vi pratade just om photoshop skills innan, men det här företaget hade inga bra.

Inga kommentarer: