tisdag 7 december 2010

City of the damned.

Det gick bra att jobba idag. Jag har till och med börjat att gilla tidiga morgnar framför Vakna med the voice. Men bara en stund, dem är lite jobbiga ibland dem där tre. Och så är det ju reklam hela tiden. Men fin morgon tv att ha i bakgrunden och framför gröten.
Ny avdelning idag med en massa nya söta barn. Jag måste bara få säga att jag grymt duktig på att komma ihåg barnens namn. Svårare med dem andra fröknarna dock. Tur Marias mamma vara en av dem, för hon vet jag redan vad hon heter. Fick träffa barnen från min förra avdelning lite också, bra för dem har jag saknat.

Hem och kika på film. Den sista av veckans bibblofilmer, The Number 23. Den var bra, men inte så bra som jag tänkt mig. Men det var tur jag såg den på dagen. Och så hade min favvo Jake en liten roll. Förresten filmen jag såg igår var Days Of Heaven sjukt imponerande. Storyn var lite off men tummen upp till cinematographyn. Det är nämligen så att 90 procent av filmen utspelar sig utomhus på dagen med fint väder. Så jäklar vad dem måste ha jobbat när det var fint väder och rätt tidpunkt. Imponerad.


Gick snabbt till bibblan, lämnade filmerna och lånade om 4 nya. Sen dags för träning. 2 stycken med full utrustning och 2 som åkte lite vid sidan av. Det var en rolig träning men den var lite off. Gick inte så bra. Julia och jag hade lite tråkigt innan vi gick på is medan vi väntade på dem andra. Agge hade lånat Johans nyckel och låst upp förrådet. Så vi ställde oss när inne i mörkret och låste dörrn och skulle skrämma Johan när han kom. inte så lyckat. lite för mycket fnitter från min sida och så råkade jag tända när jag hoppade fram..
Nu blir det Glee tills jag ska sussa. Jobb imorgon med.

Inga kommentarer: