måndag 14 juni 2010

It's something unpredictable but in the end is right

Här kommer bilder från mina sista dagar i Santa Barbara
Linnea med sin Star Wars affisch jag, Eve och Moa lyckades fixa till henne av en kille som gick förbi.
Farmers market.
Ledsna hejdås.
Linnea var dock inte så ledsen för hon hade hittat sitt godis.
Blev hejdå barty hemma hos oss på onsdag kvällen. Spelade en massa beerpong och jag hamnade under bordet. attans. Blir så om man inte träffar nån. B2 lagade min dagor. Wihoo. Och sen gick vi vidare till Victoriahouse en sista gång. 
Och sen åkte mina roomiesar hem. Det var inge roligt. Jag och Moa skyndade oss till Ralphs, mötte Sandra, hanlade massa och gick hem och lagade köttbulllar och bakade. höhö. ganska kul.
Sista Bridgets, hade potluck. Det var därför Sandra, Moa och jag ställt oss i köket. Och våra verk var populära! Även om köttbullarna inte riktigt blev som vi tänkt oss..
Vi lära sticka därifrån lite tidigare, för att hinna med vår sita Open Mic. Massa hejdås :( Katie skjutade hem oss. Saknar Bridgetgänget! 
Alex, trumpetspelandeganskasåbortarandonkille och Brennan. Han spelade på vårt sista Opne Mic. Så fint!
Haha, Russ alltså ;D
Farmerskillen.
Alex som berättade innan han började med sin musik att det var vår sista gång och att vi därför borde få en massa gratis grejor haha. Sweets for the Sweeds sa Neptune Public Radio gubben då. haha!
Och här har vi Neptune Public Radio gubben.
Sicken lirare. Han snackade med oss under hela kvällen om helt random saker.
Sen blev vi medbjudna på att spela trumor i skogen hela natten men vi tackade nej ;)
"Have you got your treats?" - Jeff
"No."
"Oooh, I have to write you a poem then!"
Och så skrev han oss en dikt. hohoho!
Tillåt mig. ahhahahahahaha.
På fredag kvällen tänkte vi se Satc 2 men det var fullsatt. På lördagen hängde vi med Cliff och Sandra. Bjöd dem på tacoslunch. Sen gick vi på en lite promenad. Tittade på en lägenhet Sandra och hennes roomiesar funderade att flytta in i. Badade lite halvt i en föntän på skolan. På kvällen åkte vi hem till Sandra och dem i Elise och hade hejdåbarty. Kul. Jag fick spela Gitarhero! Ingen annan ville spela så jag fick spela hela tiden! ;] Hem och packa på morgonen, gick hur bra som helst ;P Packa om på söndag, krångla med depesetionen med Dave, gå lite på State och käka hamburgare på Habit. Sen få lite panik för taxin som aldrig kom. Men vi hann till våran flygbuss.
Och sitta en natt på flygplatsen gick fort med Dawson's Creek :D

Summan av kardemumman, attans vad jag kommer sakna mitt år i Santa Barbara.

Inga kommentarer: