onsdag 30 juni 2010

Har du ätit?

"Torbjörn kan du inte gå in och byta om till finkläder nu...Snälla." - Rs mamma Maria
Tystnad
"Är det inte bättre om du går in och lägger fram kläder åt mig. Annars måste jag ju byta igen sen." - Rs pappa Torbjörn
:D
en bild från i midsommar. Det gick så segt att ladda upp idag så studera den noga.

I måndags var det nd on. Gjorde inte så mycket. Lekte, hoppade studsmatta och gick bort till lekparken ett tag. Igår gick jag så på mitt möte på Arbetsförmedlingen. Det gav inte mycket och sas ännu mindre men nu har jag vart på mitt möte i alla fall. Och jag kanske kan få mig lite gratis pengar. Sen hängde jag hemma hos mamma med henne och Lb. Jag är så jäkla spelberonde. hoho. Lb skjutsade mig till BH så hängde jag resten av kvällen hemma hos Moa. Vi käka, planera, tänkte, lyssna in lite band, hoppa studsmatta och tillsist spelade kort med Ylva-Li. Är ju Peace and Love nu, men det bestämdes tillsist att inte åka på det. Och istället satsa på GatuFesten nästa helg. 1000 kr billigare och bättre band. Lyckades med att få gratis boende hemma hos Ms kompis Johanna också. Sweeeeet. Men det är synd är att inte få hänga med Eve. Som jag saknar den människan. Men vi funderar på att åka in till Borlänge en dag och hänga hos Ms släktingar och då kanske man kan träffa Eve!

Idag har det var nd on i 5 timmar ungefär. Carro åkte inte till jobbet fören vid ett. Men nån sovmorgon blir det inte för det, för varje dag är den en söt liten unge som smyger in i mitt rum och ropar något. Gulligast var igår när båda två kom in. "1.2.3.. Buuuu!"  haha.
Dem har börjat jobba på taket från framsidan nu så går inte att vara ute på gården. Så för det mesta har det blivit att vara inne. Jag framför min dator, Lova framför Johnnys datorn och Nino framför ett tvspel ;) Men när bygggubbarna slutat för dagen gick vi ut och målade lite på gatan. Tog med mig min longboard för att sitta på. Nino ville också sitta på den, men nådde då inte fram. Så jag flyttade fram den och sa att nu kan du sitta på longboarden och måla. Då satte han sig på den och målade på longboarden. haha, lite missuppfattnig. Men det blev ett H. ganska coolt. Men jag sa att han skulle måla på vägen istället men det r ju svårt att få sin vilja igenom ibland. Så det blev en del till målning på min bräda. Så jag tog bort alla kritorna och fick Nino att ha ena hande på hjärtat och den andra i luftet och säga nåt med jag lovar att inte måla på skateboarden. haha ;) Och han höll sitt löfte. Efter det gick vi på en promenad äventyr i skogen. Tills det började regna lite och vi vände.

"Ska vi göra något annat?" - Torbjörn
"Snackar vi whiskey nu?" - Ola

Inga kommentarer: