fredag 14 januari 2011

For lack of a better word, and that's my best excuse.

Helt fel helg! Mäscho! Jag är lite mindre frisk igen. Har ont i halsen. Började igår, inte så farligt. Kändes lite men stoppade inte mig när jag skulle svälja. Sen vaknade jag flera gånger inatt och imorse med ännu mera pain. Men tog två alvedon och när jag vaknade idag var det inte fullt lika illa som inatt, men håller mig ifrån att svälja..  Men jag säger som Barney "Let me tell you about a litte thing I like to call mind over body. Whenever I start feeling sick I just stop being sick and be awesome instead. Ture story."


Känner mig ganska duktig faktsikt. I tisdag började jag operation städning här hemma. Dammsög och flyttade runt lite grejor. (Tills det blev dags att promenera till bruket för att hinna handla och posta lite innan träningen. Körde med mina gamla skridskor för första gången på flera år, då dem andra har gått sönder. Roligt att jämföra skenan på dem på dem gamla är den ungefär dubbelt så lång. Skridskorna känns lite stela, men jag kommer nog vänja mig.)

I onsdags sköt jag upp resten av städningen. Gick på promenad med Moa istället och sen såg vi nya Harry Potter filmen på folkan.
 
Rikitgt bra var den. Längtar lite efter sista filmen nudå..

Men igår var jag duktig igen och forsatte med min operation. Lite resning kvar bara. Julsakerna är borta också, för Lova tyckte det var roligt att jag hade dem kvar fast julen är slut ;D 

Nu blir det äta och vila innan träningen.

1 kommentar:

Emma sa...

Hanna! Vi måste hitta på något någon dag snart! Har du förresten lust att skicka bilderna ifrån halloween till min mail? Jag snodde dom du hade på din blogg, men visst hade du fler? :D