fredag 16 mars 2012

De Tre NEW Musketörerna.

Här kommer en bild på Johannes farmor! Måste säga att det var FINT att få se bästa musketörerna igen. Jag tror det kallas lycka alternativt kärlek. Johannes var F.I.N.E.. ahhhh! Var på genrepet i fredags och nypremiären i lördags. En riktigt bra form av tvådagars. Det var mycket nytt men på det stora hela var den inte så annorlunda. Fortfarande lika underbar INDEED.

Live To Tell var utbytt mot en mashup av Born This Way och Heroes. Går inte att bestämma vilket av de som var bäst, båda är helt fantastiska. Albin Flinkas är fantastisk. Förutom denna mashup var det några till, kändes väldigt Gleeinspirerat inte mig emot. Lite konstigt när musketörerna kommer in, ska träffa kungen och säger "I'm Iron Man". Fattar inte det.. Var bättre förr när de sa "We salute you". Och så saknar jag Fares och Stocks. Men höra Johannes sjunga Carrie igen, det väger allt upp allt.

Får ni chansen SE DEN (Stockholms Stadsteater besöööök) själv längtar jag tills nästa gång jag får se detta masterpiece. LÄNGTAR. GE MIG.

Inga kommentarer: