fredag 18 november 2011

Ghost world/Ordinary people/Homecoming

Det är freeedag idag. Gött som faen! Helg! Freedom. Och lite till. Men fredag brukar också betyda nytt The Vampire Diaries ep. Men inte denna. Förra veckans var midseasonfinal och nu blir det att vänta tills den 6 januari innan nästa ep kommer. En tråkig väntan men ganska uthärdlig. Slutade skönt nog inte jättespännande.

En sak jag dock inte fattar. Dem visste att om en vampyr dödade en original skulle den dö (därför Elena fick stakea Mikeal) , ändå var det Damon som skulle stakea Klaus i deras första plan. Men sen Katerhine reda på att Damon skulle dö om han gjorde detta, vet inte om han skulle dö av samma anledning eller om det var någon ny hon kommit på så hon varnade honom och dem ändrade planen. Men hallåeeee! Dem visste ju att han skulle dö! I do not get it.


Tur Klas får leva vidare. Gillade att Stefan retas lite med honom. Åh när Stefan skriker "nooooooo" när Klaus säger åt honom att "turn it off" om hans humanity, det gillar jag med. Då var Stefan som bäst. Det var med i många previosly också, så fick se det många gånger hehehe.


Vill ju se Elena och Damon! GE OSS! Ni har dragit ut på det alldeless för länge nu. 2.5 lååånga säsonger. Så. IT'S TIME.
Och så var så klart extra roligt att Klaus lirade lite beerpong haha.

1 kommentar:

Åsa sa...

jag som trodde för en sekund att jag skulle få läsa ett inlägg om hur sjuukt bra filmen ghost world är.