söndag 13 maj 2012

The Departed.

Idag har det inte blivit många knop. Men det gick inte. Så tog igen lite serier. Som säsongsfinalen av Vampire Diaries. Tycker att denna tredje säsong varit lite halvdan och ganska tråkig om jag ska vara ärlig. Detta sista avsnitt hade kunnat varit bra ifall Elena inte var dum i huvudet. Stackars Damon alltså. TRÅKIGT. Tråkigt också att Alaric dog. Honom kommer jag sakna! Han och Damon had something going on också. En fin vänskap. Vill inte att den ska vara över. Vill inte Alaric ska vara död. Vill ha mer Alaric.

Hoppas på en bättre fjärde säsong. Ska bli intressant att se Klaus i Tylers kropp med tanke på Caroline och Elena som vampyr. Hoppas blir lite roligare nu och liter mer kär i Damon. Stefan kan väll flytta någonstans eller något han är så tråkig och fjäskig för Elena ändå. Ska bli ganska skönt med en paus nu också. Dock kommer jag sakna Damon hela sommaren.

Tittade också på det SISTA (snyft) avsnittet av The Secret Circle, tråkigt att den inte blev upplockad för en andra säsong. Kunde ha blivit riktigt bra.

2 kommentarer:

emma sa...

Det är ju fusk när Damon alltid får Elena att glömma hur awesome han är! Då fattar hon ju fel beslut. MEN borde inte alla de gånger Damon fått henne att glömma komma tillbaka nu när hon är vampyr? Det gjorde det ju med Caroline då hon blev vampyr!!

Hanna sa...

Ja, visst är det! Ja, det borde hon göra! Då borde hon inse att hon valt fel! Fast det borde hon ha gjort för länge sen!