lördag 7 oktober 2017

Så var det oktober.

ojojojoojojoj.

Haley tvingar mig att "känna nåt". Aka stoppa ner handen i hennes leksakslådebil och ta up något som inte är en boll. Först var det pennor och penlock som jag skulle känna. De tog slut så nu stoppar hon i en specifik grej jag ska känna. Spännande lek. "Mamma känna bilen. Känna bilen". Frågar om hon vill gå ut men hon svarar bara "nej, sen".

Hon är kul hon min dotter. och bäst. Och en matvägrare. Och en sovvägrare.

Är lördag. Jag har börjat arbeta så jag har nu mer helg på riktigt, alltså aka ångest för att det är snart är söndag och då snart är måndag. Men mitt jobb är rätt kul. Bara omständigheterna som är så där. Och brukar cykla till jobbet men cykeln är trasig och på verkstaden. Snart varit där i en vecka. Tror de glömt bort mig och min cykel.

Skulle vilja gå ut nu innan Haleys bedtime för har mest suttit framfördatron och teven och jobbat på en bok till Haley om hennes första år (som jag och Peshti ALDRIIIIG blir klar med).  Har
sorterat massa foton från hennes första år som jag nu önskar jag gjorde då. Flera av de har inga datumstämplar och svårt att veta nu när bilderna togs osv.

Lite luft vore på sin plats. Har lite huvudvärk. Har ätit dåligt också. Så borde kanske ta tag i det med. Men vill få klart denna bok. Hon fyller ju TRE ÅR om en månad.



Inga kommentarer: