måndag 4 maj 2015

Två bättre helger.

Helgen har helt enkelt varit kriminell.

Det har vankas sista april.
Och babysim.
Och vi har varit i Hofors och hälsat på.
(Helgen innan denna for vi först till Gävle för häng med Maria och Robin plus bonus besök av fönstertittande Kerstin och Bosse. Sen på lördagen blev det Hofors och utgång för oss föräldrar. Första gången för mig på 1,5 år. Haley var under tiden hos mormor. Sen hängde vi i H tills på onsdagkväll när Maria, Kerstin och Bosse hämtade oss och vi for till Gävle igen. En natt där och sen vidare till Stockholm med Maria och Robin som skulle hälsa på).

Där blev det först första babysim. Haley tyckte för det mesta att det var kul att bada. Vi ska nu gå sex gånger till varje torsdag kl 17. Längtar mest till hon ska ha lärt sig att stänga ögonen och ska få testa att "simma" under vattnet. Maria var med och kikade så hon tog några bilder på första babysimmet. Det var ju också sista april dagen till ära och vi hade tänkt grilla men det blåste storm (bildörren blåste igen när vi öppnade de osv). Så det blev lax, potatis, sås och sallad inomhus istället. Mysigt det med. Tittade på Hollywoodfruar (bästa!) och sen början på denna fina intervju innan det blev dags att sova (Robin och Maria sov redan gott på soffan vid det här laget..).

Fredagens spenderades med ett besök av Johan och att titta på Ex on the beach (som Peshti och Sandra jobbat på). Underhållande program indeed. Lördagen blev en shoppingdag. Kläder till Haley, massa nya Newbie grejor = en glad och nöjd mamma. Plus ett besök på tgr aka VÄRLDENS BÄSTA AFFÄR. Sen mat på Barcelona. Så gott. Tapas, jag älskar dig. Haley skötte si exemplariskt. Tills hon bajsade men det får ju faktiskt bebisar göra.. Hon satt också för andra gången i en stol. Första gången gillade hon det inte så mycket men denna gång så gick det bra.
 Många som kom fram och pratade med henne. En tant sa nåt i stil med "fick du följa med till krogen" :D När vi kom hem gjorde Moa fruktsallad till oss, vi tittade lite mer på Hollywoodfruar och så började vi titta på en film som vi såg klart dagen efter (Haley ville inte sova utan sin mamma (hon är lite mamig ibland) så fick lägga mig med henne men det var bara bra för jag var helt slut). Helgens sista dag myste vi mest med film- och fruktsalladsleftovers (okej vi hade tre fjärde delar kvar av filmen så var mycket leftovers...) och mer Hollywoodfruar. Blev en skogspromenad och handling och lagandes av mat på kvällen. Äta och titta på Ex on the beach innan Maria och Robin tyvärr lämnade oss igen för att åka hem till Gävle (kom snart tillbaks hörrni!!).

Bästa med helgen var att få Maria att se på film... Marias var nog att jag ville shoppa...
Alla Haleys nya kläder är också det bästa. Dock är de ett par storlekar för stora så vi får vänta någon månad innan hon kan ha allt. Nej ni. Nu är det en ny vecka. Hoppas den blir lika bra som den förra!

1 kommentar:

Toilet sa...

Fabulöst att du börjat blogga ganska frekvent igen. :D
PS. Kommentar på förra inlägget: nu är hon minsann INTE snål med skratten längre! :D